Foto Galeri

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, vizitë dy-ditore në rajonin e Puglia-s, ura bashkëpunimi përmes Adriatikut. Projekte kulturore dhe itinerare turistike të përbashkëta