PROGRAMET KOMUNITARE

 

 

1.      EVROPA KRIJUESE

 

 

o   Marreveshje Kulturore-Evropa Krijuese

 

 

2.      RRUGET KULTURORE

 

 

o   Rruget Kulturore

 

 

RAJONI I AFRIKËS

 

 

1.      EGJIPTI

 

 

o   Memorandum Mirekuptimi-Muzeu-Egjipti

o   Memorandum Mirekuptimi-TKOB-EGJIPTI

o   Program Ekzekutiv-EGJIPTI

o   Protokoll Bashkepunimi-Egjipti

 

 

RAJONI I AZISË

 

 

 

1.      AZERBAJXHAN

 

 

 

Memorandum Bashkepunimi Biblioteka AL – Biblioteka Azerbajxhanase

 

 

 

 

2.      EMIRATET E BASHKUARA ARABE

 

 

 

o MK-EBA Memorandum Mirekuptimi ne fushen e Kultures

 

 

 

 

3.      JAPONIA

 

 

o    Granti Japonez

 

 

 

4.      KINA

 

 

 

o    Qendra Kineze

 

 

 

 

RAJONI I BALLKANIT

 

 

 

1.      KOSOVA

 

 

 

o    APOLLONI-ULPIANA-MoU Bashkepunimi-KOSOVA

o    Kalendari i perbashket kulturor-KOSOVA

o    Marreveshje ne fushen e trashegimise kulturore dhe Muzeve-KOSOVA

o    Memorandum Bashkepunimi-KOSOVA

o    MOU Bashkepunimi Muzeu-Kosova

o    MOU Bashkepunimi-Bbliotekat-Kosova

o    Protokoll Bashkepunimi Teatri-KOSOVA

 

 

 

2.      MALI I ZI

 

 

 

 

o    Marreveshje Bashkepunimi-Marubi

 

 

 

3.      MAQEDONIA E VERIUT

 

 

 

 

o    Program per Bashkepunim Kulturor-MAQEDONIA E VERIUT

 

 

 

4.      OPEN BALKAN

 

 

 

o    MoU Open Balkan

 

 

Open Balkan Kinematografia 2022

 

 

 

RAJONI I EVROPËS

 

 

 

1.   AUSTRIA

 

 

 

o    Bashkepunim Kulturor-AUSTRIA

 

 

 

 

2.      BULLGARIA

 

 

 

o    Memorandum Mirekuptimi ne fushen e Bibliotekave-BULLGARIA

 

 

 

3.      ÇEKIA

 

 

o   MOU per bashkepunim kulturor RSH-Republika CekeOpen Balkan Kinematografia 2022

 

 

 

 

4.      FRANCA

 

 

 

o    Marreveshja me Biblioteken Kombetare Universitare te Srasburgut dhe Ambasaden e Frances ne Shqiperi

 

 

 

5.      GREQIA

 

 

o    Memorandum Mirekuptimi-GREQIA

 

o   Memorandum Bashkepunimi BKSH-Instituti Helenik

 

 

 

 

6.      HUNGARIA

 

 

o    Memorandum Mirekuptimi-HUNGARIA

 

 

 

7.      ITALIA

 

 

 

o    Program Kulturor-ITALIA

 

 

8.      TURQIA

 

 

 

o    Bashkepunim Kulturor-TURQIA

o    Protokoll Bashkepunimi-TURQIA

o    Restaurimi i Xhamise se Plumbit-TURQIA

 

 

 

SHBA

 

 

 

o    Memorandum Mirekuptimi-SHBA