Insitucionet në varësi

Arti dhe Kultura

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor
Adresa: Sheshi "Skënderbej", Tiranë
Tel: 04 2227471
Fax: 04 2225856
email: ilir.kerni@tkob.gov.al
Website: www.tkob.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit
Harta Interaktive: TKOB

Teatri Kombëtar
Adresa: Rruga "Naim Frashëri", Tiranë
Tel: 04 2228933
Fax: 04 2228933
email: info@teatrikombetar.gov.al
Website: www.teatrikombetar.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar
Harta Interaktive: TK

Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"
Adresa: Rruga "S. Toptani", Tiranë
Tel (Drejtoria): 04 2243354
Tel (Biletaria):  04 2278158
email: info@tkeks.gov.al
Website: www.tkeks.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"
Harta Interaktive: TKEKS "Kujtim Spahivogli"

Galeria Kombëtare e Arteve
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë
Tel: 04 2226033 
Fax: 04 2233975
email: info@galeriakombetare.gov.al
Website: www.galeriakombetare.gov.al
Facebook: Galeria Kombëtare e Arteve
Harta Interaktive: GKA

Bibloteka Kombëtare
Adresa: Sheshi "Skënderbe", Tiranë
Tel: 04 2223843
Fax: 04 2223843
email: persida.asllani@bksh.al
Website: www.bksh.al
Facebook: Bibliteka Kombëtare
Harta Interaktive: BKSH

Qendra e Realizimit të Veprave të Artit
Adresa: Rruga "Sulejman Delvina" (pranë Studios së Skulpturës), Tiranë
Facebook: Qendra e Realizimit të Veprave të Artit

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë
Adresa:Sheshi "Austria", Tiranë
Tel: 04 2259104
Fax: 04 2222446
Website: www.qkkf.gov.al
Facebook: Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë
Harta Interaktive: QKKF

Zyra Shqiptare e të Drejtës së Autorit
Adresa: Rruga "Muhamet Gjollesha", Nr.71, kati IV, ish-godina Shtëpia Botuese 8-nëntori, Tiranë
Tel: 04 2236708 
Fax: 04 2232008
email: zshda@zshda.gov.al
Website: www.zshda.gov.al
Facebook: ZSHDA
Harta Interaktive: ZSHDA

Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit
Adresa: Rruga "Aleksandër Moisiu", 76/1, Tiranë
Tel: 04 2455713
email: info@aqshf.gov.al
Website: www.aqshf.gov.al
Facebook: Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit
Harta Interaktive: AQSHF

Cirku Kombëtar
Adresa: Rruga "Dedë Gjo Luli", Tiranë
Tel: 04 22 56 290
email: kujtim.dumi@cirkukombetar.gov.al
Website: www.cirkukombetar.gov.al
Facebook: Cirku Kombëtar
Harta Interaktive: Cirku Kombëtar
 

Trashëgimia Kulturore

Muzeu Historik Kombëtar
Sheshi "Skënderbej", Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëri
Telefon: +35542223977
Fax: +35542228389
email: melsi.labi@mhk.gov.al
Website: www.mhk.gov.al
Facebook: Muzeu Historik Kombëtar
Harta Interaktive: MHK

Instituti i Monumenteve të Kulturës (IMK)
Adresa: Rruga "Aleksandër Moisiu", Nr. 76, Tiranë
Tel: 04 2456169
email: info@imk.gov.al
Website: www.imk.gov.al
Facebook: IMK
Harta Interaktive: IMK

Agjencia e Shërbimit Arkeologjik (ASHA)
Adresa: Rruga "Aleksandër Moisiu", Nr. 76, Tiranë
Tel: 04 2225775, 2272171
email: sekretaria.kka@asha.gov.al
Website: www.asha.gov.al
Facebook: ASHA
Harta Interaktive: ASHA

Parku Kombëtar Butrint
Tel: 08 524600 

Muzeu Kombëtar “Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik, Krujë
Adresa: Kalaja e Krujës
Tel: 05 112225
Fax: 05 112635
email: mehdi.hafizi@muzeumetkruje.gov.al
Website: www.muzeumetkruje.gov.al
Facebook: Muzeumet Krujë
Harta Interaktive: Muzeumet

Muzeu Kombëtar Ikonografik dhe Etnografik Berat 
Adresa: Lagja 13 Shtatori, Berat
Tel: 03 232224
Fax: 03 232899
email: agron.polovina@muzeumetberat.gov.al
Website: www.muzeumetberat.gov.al
Facebook: Muzeumet Berat
Harta Interaktive: Muzeumet Berat

Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, Arsimit dhe Arkeologjik Korçë
Adresa: Rruga "Sotir Peci" Nr. 2 Korçë
Tel: 08 243022
Fax: 08 243022
email: lorenc.glozheni@muzeumesjetar.gov.al
Website: www.muzeumesjetar.gov.al
Facebook: Muzeumet Korçë
Harta Interaktive: Muzeu i Artit Mesjetar

Fototeka Kombëtare “Marubi” Shkodër
Adresa: Rruga "Nuri Bushati", Shkodër
Tel: 02 22 43467
Fax: 02 22 43467

Muzeu i Pavarësisë Vlorë
Adresa: Bulevardi Vlorë - Skelë
Tel: 03 329419
email: istref.dobi@muzeupavaresia.gov.al
Website: www.muzeupavaresia.gov.al
Facebook: Muzeu Kombëtar Pavarësia
Harta Interaktive: Muzeu Pavarësia

Qendra Kombëtare e Invetarizimit të Pasurive Kulturore (QKIPK)
Adresa: Rruga "Muhamed Gjollesha", ish-godina Shtëpia Botuese 8-nëntori, Tiranë
Tel: 04 2226903
email: silva.breshani@qkipk.gov.al
Website: www.qkipk.gov.al
Facebook: QKIPK
Harta Interaktive: QKIPK

Qendra Kombëtare e Veprimtarive Folklorike (QKVF)
Adresa: Rruga "Aleksandër Mojsiu", Nr. 76, Tiranë
Tel: 04 2254580
email: info@qkvfolk.gov.al
Website: www.qkvfolk.gov.al
Facebook: QKVF
Harta Interaktive: QKVF

Zyra e administrimit dhe koordinimit të parkut arkeologjik Apoloni
Adresa: Kutia postare 612, Fier 
Tel: 03 8320337

Zyra e administrimit dhe koordinimit të parkut arkeologjik Bylis
Adresa: Rruga "Leon Rej", Fier
Tel: 03 426416
email: bashkim.vrekaj@parkuarkeologjikbylis.gov.al
Website: www.parkuarkeologjikbylis.gov.al
Facebook: Parku Arkeologjik Bylis
Harta Interaktive: Parku Arkeologjik Bylis

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Gjirokastër
Adresa: Lagjja 11 Janari, Pazar, Gjirokastër 
Tel: 08 4262441

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Berat
Adresa: Rruga “Petrit Lulo”
Tel: 03 232393
Website: www.drkkberat.gov.al
Facebook: DRKK Berat
Harta Interaktive: DRKK Berat

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Durrës
Adresa: Lagjja nr. 1, Rruga "Kolonel Tomson", Durrës
Tel: 05 2222806
email: ledion.lako@drkkdurres.gov.al
Website: www.drkkdurres.gov.al
Facebook: Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Durrës
Harta Interaktive: DRKK Durrës

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Shkodër
Tel: 02 2243409

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Vlorë
Adresa: Lagja "Hajro Cakërri", Rruga "Sulejman Delvina", Nr.56 Vlorë
Tel: 033230665
email: agim.haxhiraj@drkkvlore.gov.al
Website: www.drkkvlore.gov.al
Facebook: DRKK Vlorë
Harta Interaktive: DRKK Vlorë

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Korçë
Adresa: Rruga "Lefter Serafini", Korçë
Tel: 08 2243122
Website: www.drkkkorce.gov.al
Facebook: DRKK Korçë
Harta Interaktive: DRKK Korçë

Prezantohet në Shkodër restaurimi i vepës, “Zoja e Shkodrës”, si dhe rikthimi në Katedralen e “Shën Shtjefnit", një kryevepër që(...) 24-04-2017