Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017
Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017

Për një vizion afatgjatë zhvillimi

Programi i kulturës 2013-2017

Një reformim i qëndrueshëm institucional

Programi i kulturës 2013-2017
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020
KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020

KONSULTIMI STRATEGJISË KOMBËTARE PER ZHVILLIM DHE INTEGRIM 2015-2020 

KULTURA HAPËSIRA JONË E PËRBASHKËT

KULTURA HAPËSIRA JONË E PËRBASHKËT

Kalendari i përbashkët kulturor Shqipëri-Kosovë

më shumë
PORTALI ALBANIAN BOOKS

PORTALI ALBANIAN BOOKS

Albanian Publishing in the world!

më shumë
Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

më shumë
KULTURA 2013-2015: Fakte & Shifra

KULTURA 2013-2015: Fakte & Shifra

Arritje, statistika, sfidat kryesore gjate 2 viteve që lamë pas!

më shumë

Video

Foto

Përurohet  Muzeu i Artit Mesjetar në Korçë. Qasje e re në trashëgimi.  Rilindja e një thesari

Përurohet Muzeu i Artit Mesjetar në Korçë. Qasje e re në trashëgimi. Rilindja e një thesari

Përurohet në Korçë Muzeu i Artit Mesjetar. Në ceremoninë e hapjes morën pjesë Kryeministri z. Edi Rama, Ministrja e Kulturës, znj. Mirela Kumbaro, Zëv/Kryeministri z. Niko Peleshi, Kryetari i Bashkisë së Korçës, z. Sotiraq Filo, përfaqësues të trupit diplomatik në Shqipëri, Mitropoliti i Kishes Orthodokse ne Korçë Hirësia e tij Joan , të komunitetit mysliman, deputete,(...)
Shih foto galeri
Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të Kulturës të vizitueshme

Muzetë Kombëtare, Institucionet e artit, Parqet Arkeologjike dhe Monumente të Kulturës të vizitueshme

Oraret e ndryshuara të vizitave në monumentet e trashëgimisë kulturore gjatë sezonit turistik turistik 1 maj-31 tetor 2016.

 

 

 

më shumë