Postuar më: 16 Janar 2017

Shtyhet afati i aplikimit për Mediterranea 18

Rrjeti BJCEM shtyn afatin e aplikmit për Bienalen e Artistëve të Rinj nga Europa dhe Mesdheu, që do të zhvillohet në Tiranë dhe Durrës më 4-9 Maj 2017.

Afati i ri i aplikimit është dita e premte, datë 20 Janar, ora 12:00.

Dokumentat që duhet ti dërgoni kuratorit përkates janë CV, portofol, letra e motivimit dhe në varësi të çdo disiplinës kërkohet edhe një materiali specifik. Për informacione më të detajuara mbi mënyrën e aplikimit vizitoni faqen zyrtare: www.bjcem.org 

 

Mediterranea 18 Young Artists Biennale: EXTENDED DEADLINE!

BJCEM and the Ministry of Culture of Albania have decided to POSTPONE the deadline of the call for artists for the next Biennale of Young Artists from Europe and the Mediterranean, that will be hosted in Tirana and Durres on May 4-9 2017. 

The new deadline is Friday, January 20, at noon (italian time).

The call and the application instructions are available on www.bjcem.org