Postuar më: 12 Qershor 2017

“Liqeni i Mjellmave” në Korçë

Hap dyert për publikun në datën 18 qershor 2017  Teatri i rikonstruktuar "Andon Zako Çajupi" – Korçë.

Tempulli i Artit në Korçë, i cili u shndërrua me investimin e qeverisë shqiptare në një teatër modern,duke iu përgjigjur kërkesave dhe standarteve të kohës mirëpret në skenën e tij të re Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit me shfaqjen:

Baleti "Liqeni i Mjellmave"-  në interpretimin e orkestrës dhe trupës së baletit.

18,19 qeshor 2017, ora 19:00, "Andon Zako Çajupi" -Korçë