Postuar më: 08 Maj 2017

“L'Europa Prima dell'Europa. Il Manifesto di Ventotene”

Instituti Italian i Kulturës, Zyra Kulturore e Ambasadës Italiane në Tiranë, me rastin e Festës së Evropës dhe të përvjetorit të 60˚ të firmosjes së Traktateve të Romës shfaq dokumentarin

“L'Europa Prima dell'Europa. Il Manifesto di Ventotene”,  në prezencë të regjisorit Salvatore Braca

9 maj 2017, ora 11.00, Universiteti Europian në Tiranë

Në vazhdim një forum diskutimi me: Alberto Cutillo, Ambasadori i Italisë, Salvatore Braca, regjisor

Loredana Cornero, Komuniteti radioteleviziv italofon. Moderator: Ardian Civici, President i Universitetit Evropian, Tiranë. Prezanton: Adriana Frisenna, Drejtoreshë e IIC.

 10 maj 2017, ora 11:00, Biblioteka e Universitetit Shkodër

 11 maj 2017, ora 11:00, Konsullata e Përgjithshme Italiane, Vlorë