Postuar më: 18 Korrik 2016

JAZZINALBANIA -2016, hap siparin e edicionit të tij të pestë në Tiranë

JAZZINALBANIA -2016, Festivali  ndërkombëtar  “Jazz dhe world music”  hap siparin  e edicionit të tij të pestë në Tiranë, nga data 19 deri 22 korrik në ambientet  “Te Stela Resort”  me pjesëmarrjen e grupeve:
 
Singer & Songwriter Irmie Vesselsky - DUO- Austria;
Trio Shalosh - Israel;
Big Band - G. Rrushi dhe NUANCE-quartet E. Gargjola-Shqipëri;
Andi  Kongo & Niels quartet - Shqipëri & Hollandë;
Gani  Jakupi  Quintet Spanjë; 
SENEM DİYİCİ MAVİ YOL TRIO- Turqi;Tommaso Troncon Quintet -Itali; Trio Mark Perrenoud Zvicër; 

Kalendari i plotë

Për më shumë info vizitoni: www.jazzinalbania.al