Video

Fillon restaurimi i Urës së Prodhomit. Masa urgjente nga Ministria e Kulturës për restaurimin e kësaj ure dhe ndërtim të një ure paralele, e shfrytëzueshme për mjetet e transportit të rëndë
19 Shkurt 2018