Kabineti

Teuta Malo

Drejtor Kabineti

Milena Selimi

Këshilltare për Median dhe Komunikimin

Milena  Selimi

Dhimitër Caka

Këshilltar për projektet e Artit dhe Kulturës

Jonida Hitoveizi

Këshilltare per Teknologjinë dhe Dixhitalizimin

Daniel Pirushi

Keshilltare

"Një javë më parë kujtuam lirikun modern të gjuhës shqipe, Lasgush Poradecin, që i këndoi ëmbëlsisht vendit, natyrës dhe shpirtit të(...) 22-11-2017
Të rejat e fundit