Denonco Parregullsitë/Korrupsionin me Fondet e BE në kontaktet:

·               IPARD.irregularities@financa.gov.al

·               IPA.irregularities@finanaca.gov.al

·               Tel/Fax:+355 4 228 1115

Duke falenderuar punën e bërë nga Ministria e Brendshme dhe gjithë strukturat e Policisë së Shtetit për sekuestrimin e objekteve të vjedhura(...) 20-02-2017