Dokumente

Konventa

Postuar më: 03 Prill 2017

Marrëveshja Creative Europe

Postuar më: 03 Prill 2017

Lëvizje Paralele- Ministria e Kulturës

Postuar më: 05 Nëntor 2014
Njoftim vetëm për nëpunës civilë, lëvizje paralele dhe ngritje në detyrë.

TIFF 2014

Postuar më: 04 Nëntor 2014

Shërbimi me Publikun

Postuar më: 26 Shkurt 2014
Shkarkoni dhe plotësoni formularin

Apolonia

Postuar më: 06 Janar 2014
Apollonia ndodhet 12 kilometra larg qytetit të Fierit. Apollonia si qytet u themelua në fillim të shekullit të shtatë para Krishtit në tokat e Taulantëve Ilirë nga kolonizatorët grekë që vinin nga Korinti. Të dhënat e para të(...)

Antigonea, Qyteti i ëndrrave të Pirros

Postuar më: 06 Janar 2014
Antigonea u themelua nga Pirro, mbreti I Molosëve , në vitin 295 para Krishtit. Molosët ishin një nga tre fiset (e Epirit (në jug te Shqipërisë së Sotme dhe veriun e Greqisë), i cili u kthye në një shtet te fortë gjatë kësaj(...)