Postuar më: 28 Maj 2014

“Shtesat” dhe “Kolonat” në Bienalen e Venecias, ndryshimet socio-kulturore reflektohen në arkitekturë

Shqipëria përfaqësohet në edicionin e 14 të Bienales së Arkitekturës në Venecia me artistët e njohur Edi Hila dhe Adrian Paci. Nën titullin “Monumente të Mundshëm për të ardhme të parealizuara” propozimi shqiptar është një reflektim mbi transformimin e traditave dhe mbi arkitekturën urbane në qytetet shqiptare.

Artikulli i plotë: Sot

Shqipëria përfaqësohet në edicionin e 14 të Bienales së Arkitekturës në Venecia me artistët e njohur Edi Hila dhe Adrian Paci. Nën titullin “Monumente të Mundshëm për të ardhme të parealizuara” propozimi shqiptar është një reflektim mbi transformimin e traditave dhe mbi arkitekturën urbane në qytetet shqiptare. - See more at: http://www.sot.com.al/kultura/%E2%80%9Cshtesat%E2%80%9D-dhe-%E2%80%9Ckolonat%E2%80%9D-n%C3%AB-bienalen-e-venecias-ndryshimet-socio-kulturore-reflektohen-n%C3%AB#sthash.W3sg2qfn.dpuf