Postuar më: 17 Shtator 2015

Përfundon restaurimi i kalasë së Lezhës

LEZHË- Punimet për restaurimin e pjesshëm të kalasë së Lezhe tashmë kanë përfunduar dhe ky objekt është i aksesueshëm për vizitorët dhe turistët. A1 Report