Postuar më: 14 Maj 2018

Kalendari i aktiviteve kulturore 2018

 

Kalendari artistik sjell koncerte, festivale, promovime, ekspozita, art kontemporan,  në qytete, site arkeologjike dhe zona turistike me qëllimin që informacioni i dhënë t'i shërbejë publikut, medias dhe pushuesve të sezonit.

Kalendari Kulturor Turistik 2018 kliko këtu

Institucionet e trashëgimisë të vizitueshme  kliko këtu