Projektligji për Trashegiminë Kulturore dhe Muzetë 2017

Dokumentet e bashkangjitur
Arkivi Filmit - AQSHF ju mirëpret në Kinema Millenium për premierën Shqiptare të filmit esse "Një Histori e Fëmijëve dhe Filmit"(...) 12-12-2017