Projektligji për Trashëgiminë Kulturore dhe Muzetë 2016

Dokumentet e bashkangjitur
Prezantohet në Shkodër restaurimi i vepës, “Zoja e Shkodrës”, si dhe rikthimi në Katedralen e “Shën Shtjefnit", një kryevepër që(...) 24-04-2017