Projektligji për Pensionet e disa Profesioneve të Vështira të Artistëve

Dokumentet e bashkangjitur
Prezantohet në Shkodër restaurimi i vepës, “Zoja e Shkodrës”, si dhe rikthimi në Katedralen e “Shën Shtjefnit", një kryevepër që(...) 24-04-2017